joi, 5 noiembrie 2009

a plecat acolo sus......C.C. Buricea-Mlinarcic

Ieri noapte, dinspre 3 spre 4 noiembrie, ne-a parasit subit si stupefiant Cristian Buricea-Mlinarcic, un om de mare intelepciune, generozitate, cuprindere, toleranta, intelegere si multe altele...Un critic teatral mai mult decat inspirat si reflexiv, un om de carui prietenie sincera si calda am avut sansa sa ma bucur in multi ani. In ultimii ani s-a aseza la Cluj, pe deal, cu sotia Miruna Runcan si fiul Vladimir. Orasul ii pria, facultatea asisderi, mediul universitar il implinea.

Sunt sigur ca acolo sus, e intr-o gradina a bunatatii si intelegerii, de unde adeseori gandurile sale se vor duce spre cei doi atat dragi lui: Vladimir si Miruna!

Un comentariu:

Anonim spunea...

Dupa actorul Nicu Constantin, s-a dus si Cristian Buricea-Minarcic. Anul 2009 este anul intalnirilor spirituale, dar pe alte taramuri. Stiu ca pe Miruna, sotia lui si pe Vladimir, fiul lor, nu-i poate consola nimeni si nimic. Le doresc sa poata privi incercarea asta ca pe o provocare spre care viata- ce rezonanta poate capata acest cuvant- i-a condus. Dumnezeu sa-l odihneasca!