vineri, 19 martie 2010

SCURTE, DAR BUNE!

FABRICA DE SCURT METRAJE 03

2010-03-16

În încercarea de a promova filmul de scurt metraj la nivel naţional, SPUNE PE SCURT a ales ca din luna martie să organizeze FABRICA DE SCURT METRAJE în parteneriat cu librăriile Cărtureşti. Astfel, Sâmbătă 20 Martie, Fabrica de Scurt Metraje 03 se va ţine în Mansarda Cărtureşti Verona de la orele 20:00. Din luna aprilie, evenimentul se va desfăşura în 7 oraşe simultan, în locaţiile Cărtureşti: Bucureşti, Braşov, Constanţa, Iaşi, Cluj, Suceava şi Timişoara.
Revenind la evenimentul din acest weekend, SPUNE PE SCURT a pregătit o premieră: pentru prima dată în România, Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L. Caragiale Bucureşti pune la dispoziţia publicului filme de referinţă semnate de: Dan Piţa, Nae Caranfil, Mircea Veroiu, Mircea Danieliuc, Dinu Tănase, Călin Ghibu, Radu Gabrea, Nicolae Mărgineanu, Laurenţiu Damian şi alţii. Cinematografia modernă română îşi va dezvălui în sfârşit începuturile. Un invitat din cadrul UNATC va răspunde întrebărilor voastre într-o conferinţă ce va preceda proiecţiile de film. Evenimentul va fi transmis live pe internet la adresa www.streamon.ro. Filmele vor putea fi vizionate insă doar în Mansarda Cărtureşti Verona, de aceea, având în vedere spaţiul limitat de care dispunem, sunteţi rugaţi să vă rezervaţi un loc la numărul de telefon 0729.742.975.
Vă aşteptăm Sâmbătă 20 Martie de la orele 20:00 să gustăm împreună dichisul filmelor de debut ale celor mai mari cineaşti români.


Niciun comentariu: