sâmbătă, 20 noiembrie 2010

sosele, taxe, tembeliziuni!.........

SOSELE, TAXE, TEMBELIZIUNI


In revenire, citand din versurile Adei Milea, pentru ca le-am verificat in mentalul colectiv, adesori si chair recent, pot spune-recita-enunta:

'Ceata, peste campuri cu verdeata
Vaca paste si nu stie ce paste,
Vaca naste si nu stie ce naste,
Ceata, peste campuri cu verdeata'

Dificila perioada pentru Romania. Asta e Romania contemporana! O tara unde criza ‚exulta’! Unde e lege: ‚nu se poate’. Unde nimic nu merge sau functioneaza prost!!!

Ultra-marea-relansare, cica economica se anute pe la media-tv-video prin plecari prin ‚strainatate’ ale cat mai multor persoane, posibil si studenti etc....Cum poate ii da in bilet o consiliera dlui prim ministru la Radio Romania, intr-un interviu filmat.

Ultra-marea-relansare economica poate insemana si se anunta absolut necesara: prin sosele care deocamdata nu exista, sunt virtuale, etc, bune de platit taxe, de la Oltenita la Botosani, pentru ceva pe care nu numai ca nu rulezi, dar apoi poate le vezi la tv...........

Ultra-mare-relasare economica sunt closetele din parcurile, ce mai apar dupa 15 ani de democratie, in care se mai face ceva pentru cetateni. Adica daca iti duci copilul exita un anumit grad de civilizatie..Iar acolo acolo mai sunt cateva closete cu un regim cat de cat standard functional...Primaria sa traiasca....

Ultra-meritorie relasare a iubitei Romaniei ar putea fi 'tembelizunile': ZEUS TV anuntata de LAZARUS si altele care mia vin!

Tara crapa, guvernul taie, inventeaza taxe de genul circulatia pe autostrazilor care exita virtual, iar acum s-a haotarat sa mai taie ajutoarele de la mame intre 1-2 ani, te duci la sjuba, e treaba ta daca te-ai decis si ai facut un 'bebeu'....De la 1 la 2 ani iti iei bona-pe banutii tai sau duci copilul la cresele care nu exita.

Astea sunt solutiile de mareeeeeeeareleasanreeeeeeeeeeeele economica: sosele virtuale, taxele, tembelizunile......si dar mai ales taxele-multiubiteletaxee-nenica!!!!!!!!!

Nu conteaza ca altii din Europa fac agricultura ecologica, ca India s-a relasat prin IT, si orice firma de IT poate fi ultra-profitabila, de stai siderat de ce nu dezvolta guvernul mult mai mult acest domeniu care se bazeaza pe reserse naturale masurate in IQ. Suntem departe in dezvoltarea si incurajarea IT, turismului, diferitelor sectoare europene. Suntem cei mai inventivi la TAXE!

Viata merge inante.....Cum? Om vedea. Pacat ca deocamdata avem inspiratie pentru taxe si polemici.

Niciun comentariu: