vineri, 22 aprilie 2011

VIATA MEA SEXUALA...la Bucuresti, 29.04.2011 si........Moscova,




Imi face placere sa spun ca filmul a intrat in selctia oficiala, la sectiunea debut Cornel George Popa, a festivalului de film de la Moscova!

Dorina lucrează într-un sex-shop oarecare din Bucureşti. Vinde produsele expuse, are un plan de făcut, ţine o gestiune şi îi este mai frică de hoţi, decît de homosexuali.
Nu face mare caz de slujba ei, considerînd-o una aproape obişnuită, pînă va gasi altceva mai bun. Dar îi este greu să găsească: a abandonat facultatea pentru a-şi îngriji părinţii, creşte singură un copil din flori.
Toată lumea ştie că tatăl copilului e plecat în străinătate. Viaţa ei, foarte strîmtă şi deloc spectaculoasă, se împarte între serviciu şi casă. Vecinele o bîrfesc, propriul tată o detestă, colegii nu o înţeleg.
Într-o noapte, adevăratul tată al copilului apare pe neaşteptate în sex-shop. Şi lucrurile scapă de sub control.

Cornel George Popa este prozator, dramaturg şi regizor.
S-a născut pe 6 iulie 1957 în comuna Popricani, judeţul Iaşi.
Absolvent al Facultăţii de Construcţii (Iaşi, 1986) şi al Academiei de Teatru şi Film, secţia Regie film (Bucureşti, 1997), a lucrat peste zece ani în presa scrisă (1986-1997), apoi în televiziune, teatru şi publicitate.
Este membru al Uniunii Scriitorilor din România (1997). A publicat pînă acum şapte cărţi. „Viaţa mea sexuală” reprezintă debutul său cinematografic. Textul său cu acelaşi titlu a obţinut Premiul UNITER 2004 pentru cea mai bună piesă românească a anului.


Paradox Film a mai realizat: Maramures, traditie si credintie (6x15min), Profesii, Cariere, ISTORIA PETROLULUiI IN ROMANIA (11 epx24min) Nevroze nocturne (20min, Pecs, Torino, Syracuza, sc si regie: George Dogaru), Casanova, identitate feminina (sc si regia: Marius Th Barna), Umilinta (sc si regia Catalian Apostol, selctie oficiala la Cairo).

Niciun comentariu: