vineri, 20 mai 2011

NORMALITATEA ANORMALITATII

De mai multe zile vroiam sa scriu, dar nu apucam despre unul din sindrom-urile autohtone, a ceea ce pare a fi: normalitatea anormalitatii!

Un personaj extrem de celebru, 'dl Vent' se remarcase in mass-media prin publicare unor conversatii de bussines ale sale in care virulenta-agresivitetea-sfidare depasisera multe bariere, fara ultragia pe multi din mass-media sau ce-i ce ii statusera la coada la caserie. E doar cica 'teatral', excesiv, se 'joaca' e si el un 'comediant'. Un recent exemplu de normalitatea anormalitatii din care cred ca voi afce un serial.... E doar side one!

Recent Irinel s-a dus in parlament sa isi ceara custodia, nu la tribunal, ci la o comisie parlamentara. Dupa ce devenise erou si vedeta de serial tv, acum vrea sa dea lectii, se ultravictimizeaza si natural ca a intrat intr-o noua formala a serialului celor doi de vedete publice.

Tipic autohton, iar realitatea ne ofera si ne va oferi exemple, sunt aceste situatii de 'normalitatea anormalitatii'. Nu poti sa il uiti de un recent ministru demis, cice auto, care pune mamele si gravidele la munca, dupa ce isi 'trasese' el proiect european de 500.000 euro. Furaciune tipic autohtona, preceda de de lectii publice ale lupului moralist. Un imbecil mai putin in mass-media, in spatiul public, caci cel privat ii este favorabil....

Niciun comentariu: