marți, 26 iulie 2011

BEIZADEAUA!!!

Beizadeaua, este un personaj vedeta al tranzitie autohtone. Dex-ul care il prezinta ca fiu de domnitor este vadit in urma. Anterior lui'89, pe vremea lui Ceasca, era fiu de stab, parintii mari sefi la partid, judet, primarie, sau super-directori cu ani vechi in functie.

Acum este vedeta stirilor, a posturilor tv, ziarurilor de cancan-urilor care ii prezinta cu ingaduinta si servilism costumele, masinile de la cat mai multi euro cu peste 5 cifre, dar si iubitele siliconate.

El este fie fiul lui taticu, mare sef la Craiova, boss la Piatra-Neamt, fie a lui mamica-madam Placinta-Gogoasa. Fiul nu prea invata, minte de bibilica, el afacerile sau job-urile le face invocandu-si parintii, are vorba sloboda, da 'm.......' la tot cartierul (Craiova), cu masina se urca pe trotuar (Magherul) daca e sa ii dea cu tifla unuia. Unii poarta porecle de toata jena-stupide-vadit imbecile: poponet, biju, sexu.....etc. Dac vreti sa ii fotografiati ca si maimutele ii gasiti in cafenele de Dorobanti sau barurile cele mai expensive. Lor le place sa dea banii pe 100 whiscki, nu pe taxe, mintea lor e de bibilica, dar desi fac mari imprumuri de la banci cu achitie de terenuri, fug al Viena sa ii mareasca chirurghical barbatia.

Desi sunt o sfidare la adresa natiunii, a intelingentei umane, la bunul simt public, mass media ii tine in coloanele deiferitelor gazete cu un zel-umilinta-servilism dezolant. Aflam asfel ce fumeaza, unde merg in vacante, ce ineptii le ise de prin masele. Nici vorba macar un site, rubrica, top a tembelismului in care ii vedem pe aceste personaje fara riduri pe fruntea cea mica.

E belea rau dac te-ai ciocnit-lovit-intersectat cu ei. Te taie, lovesc, fura instantaneu, altceva ce ar stii. Sunt inatacabili, partidele ii apara, vedete feminina mai lasa de la ele ca doar pun apoi in posete, sunt baietelul, fetita lui mamica, buni poate de ghicitori de Arozel, cine e mai tembel, nesimtit, stupid decat x..., y...z?

Beizadele sunt evident mitocani, stupizi, labili pshihici, dar foarte vivace in materie de tupeu, de sfidare a naturii umane, de teorizare publica a oricui care ignora statul lor de conduce-Decide-INSUSI!

Sunt asemni lui Satana, a lui omul rau, bun cel mult de speriat copii sau subiect de studii medicale asupra deteriorarii naturii umane.

Democratia tranzitiei autohtone pare complet lipsita de reactie adecvata. Cei care platesc, ca si in alte cazuri, cei nevinovati. Asta e life-ul noastru contemporan.

Niciun comentariu: