miercuri, 17 iunie 2009

lipsa de caracter....

Ceea ce caracterizeaza, in chip nefericit, actuala societate este desavarsita lipsa de caracter. Nu degeaba, in trecut, un conducator venit din strainatate remarca: romanii nu au nevoie de talent, ci de caracter!

Orice e posibil! O lume in care politicieni sunt si jurnalisti. In care morala este extrem de comestibila...Atat in media, cat si in politica, orice e posibil!...Scoala, o lume in care profesoarele par adeseori niste femei de servici pe langa eleve. Nimeni nu produce mai nimic. Comertul e rege! Iar aici legea e: platile se amana. Cel mai 'power' jucator: statul....

Totusi, o lume in care fratii se mananca pe ei, in care notiunea de echipa e complet sabota, pentru ca fiecare e mai destept decat celalalt, fiecare poate sa-l scuipe pe colaboratorul lui anterior sau chiar pe cel care i-a intins o mana sau i-a deschis o lume, un spatiu, un univers.

Am cunoscut pe propia pielea atacuri fara jena-limita-abjectie. Pentru cineva care anterior a facut un scurt 'Mail Life', multipremiat, inca viu si modern, si doua filme: Fata in fata si Razboi in bucatarie, care chiar spun ceva, sa observ cum sunt atacat-lovit-obstructionat, cum sunt prezentat ignorandu-se complet aceste productii sau alte lucruri, imi aprartin, care apar in acest blog.... E ceva...

Basca, multi care ma injura, sunt niste 'personaje' care in fond pe bune nu au 'comis' nimic! Nimic! O poezie, o compunere, o proza care sa spun asa putin ceva...Nimic....E vremea nimicului!

Niciun comentariu: