duminică, 10 aprilie 2011

VIATA MEA SEXUALA, din 29.04.2011, pe ECRANE


VIATA MEA SEXUALA, un film de CORNEL GEROGE POPA, din 29.04.2011, pe ecrane. Cu: Cristina Florea, Gabriel Spahiu, Vlad Zamfirescu, Valentin Uritescu, Madalina Ghitescu, Avram Iclozan, George Alexandru, Magda Catone. O productie Paradox Film, cu sprijinul CNC si TVR.
Parteneri media: TVR, SRR, Sapterseri.ro, Zilesinopti.ro, oops.ro, zoomtv.ro, optimalmedia.ro,videofil.ro, cinefan.ro, clearchanel.ro, imediaadvertising.ro, radioZU.









Dorina lucrează într-un sex-shop oarecare din Bucureşti. Vinde produsele expuse, are un plan de făcut, ţine o gestiune şi îi este mai frică de hoţi, decît de homosexuali.
Nu face mare caz de slujba ei, considerînd-o una aproape obişnuită, pînă va gasi altceva mai bun. Dar îi este greu să găsească: a abandonat facultatea pentru a-şi îngriji părinţii, creşte singură un copil din flori.
Toată lumea ştie că tatăl copilului e plecat în străinătate. Viaţa ei, foarte strîmtă şi deloc spectaculoasă, se împarte între serviciu şi casă. Vecinele o bîrfesc, propriul tată o detestă, colegii nu o înţeleg.
Într-o noapte, adevăratul tată al copilului apare pe neaşteptate în sex-shop. Şi lucrurile scapă de sub control.

Niciun comentariu: