luni, 2 noiembrie 2015

COLECTIV 2015







REVOLTA MUTA VA EXPLODA!

Colectiv_2015., Cu un nume izvorit din lexic-ulul ante’89, o tragedie de la un club din Bucuresti a intepenit-indurerat-blocat o natiune si a fost sursa de stiri pe mapamond!

Dincolo de soc, intrebari, cum a fost posibil, in fond `why not` imposibil in spatial bucuretean  unde sunt ,nu unul, ci zeci de cluburi-baruri-subsoluri care lucreaza fara factura-ca si o bomba-Doamne  Fereste sa te prinda, dar si intr-o precaritate inimaginabila…tipical ca la Bucale! Totusi….au murit se pare 30 de oameni, pana la aceste randuri, alti 160 sunt in tratament, extrem de dificil si dureros…familii, parinti, prieteni…disperati.

Nu poti sa nu remarci, nici un preot, nici o reactie a bisericii natioanale ortodoxe?!?  De ce?... ca or fi rock-eri, heahy-metal?...te doare capul…..

Daca e  la poze intepenesti….Atata durere in viata, stiri, etc…Nemeritata. Stupida….Dar un limbric care e la ca conducerea unui partid crestin-democrat, oldies si  goldies, cica nu merita doliu national. E mama in mama, ca si mental cu Becali, care stie el ca sunt cu satana!...Dementii  umplu stirile si media.

La 24 de ore sau mai multe,  ia foc un club din Constanta, dar toti 50 scapa, nimeni din autoritate nu are curajul sa ia o decizie. Sa zica, le inchidem, verificam, certificam, apoi le dam iarasi deschidem. Deocamdata nu a mai murit nimeni.  Cand se  mai intampla, vedem.  E Romania 2015, nu inventive, doar banala realitate.

Totul e show. Pana cand tacerea ca irupe. Pana cand revolta nu va fi muta, ci cu sentinte! Revolta muta nu dureaza, ci va exploda!

Niciun comentariu: